Διαμερίσματα με πισίνα
/
Παλαιοκαστρίτσα

AKIS APARTMENTS
Ιδανική διαμονή στην πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα

Το συγκρότημα Akis Apartments προσφέρει καταλύματα για τη διαμονή σας στην πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Είμαστε μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί πάνω από 50 χρόνια και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας άνετα διαμερίσματα και προσωπική εξυπηρέτηση. Τα καταλύματά μας είναι ιδανικά για ζευγάρια και νέες οικογένειες! Το Akis Apartments ανήκει και διευθύνεται από την οικογένεια Μιχαλά και κυρίως από εμένα, τον Αλέξανδρο. Η οικογένειά μας κατάγεται από τους Λάκωνες, ένα χωριό μόλις 10 λεπτά μακριά από την Παλαιοκαστρίτσα και μας αρέσει να βοηθάμε τους άλλους να ανακαλύπτουν τις ομορφιές της Κέρκυρας. Μπορώ να συστήσω παραδοσιακά χωριά, μέρη και παραλίες για επίσκεψη,  τα οποία οι περισσότεροι τουρίστες δεν θα μπορούσαν να ανακαλύψουν. Απολαύστε τις διακοπές σας στην Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας. Ανυπομονούμε να σας δούμε στο Akis Apartments!

Το συγκρότημα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη μαρίνα «Αλύπα» και λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική παραλία της περιοχής. Η εξωτερική πισίνα μας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες καθημερινής χαλάρωσης κάτω από τον ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο. Οι ξαπλώστρες, οι ομπρέλες και το BBQ που είναι διαθέσιμα, μπορούν να μετατρέψουν κάθε ημέρα των διακοπών σας σε μοναδική εμπειρία. Επίσης, στη βεράντα του κτιρίου υπάρχουν ξαπλώστρες για χαλάρωση και εκπληκτική θέα στη μαρίνα.

Πισίνα

Η εξωτερική πισίνα είναι μόλις λίγα βήματα μακριά από το κατώφλι του διαμερίσματός σας και σας δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά. Με τις γύρω ξαπλώστρες και τη θέα στη θάλασσα είναι σίγουρα ένα ακόμη ελκυστικό σημείο του Akis Apartments κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Reception

Το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο και πρόθυμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Είτε ενδιαφέρεστε για την παραλία που θέλετε να επισκεφθείτε είτε για το εστιατόριο στο οποίο θα δοκιμάσετε αυθεντικό σπιτικό ελληνικό φαγητό ή πρωινό, καθώς και φυσικά για όλες τις «τοπικές» συμβουλές, απλά ρωτήστε την Αναστασία ή τον Αλέξανδρο και θα το φροντίσουν αμέσως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κοντινά αξιοθέατα

Οι πεζοπόροι θα απολαύσουν τα γραφικά μονοπάτια που οδηγούν στο ορεινό χωριό Λάκωνες. Αυτή η εκδρομή είναι περίπου 4 χλμ. και προσφέρει εκπληκτική θέα. Μια πεζοπορία 6 χιλιομέτρων θα σας μεταφέρει στο παλιό βυζαντινό κάστρο Αγγελόκαστρο, από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε την πανέμορφη θέα της Αδριατικής. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε επίσκεψη στην Παλιά Μονή και στο Μουσείο των Θείων Τεχνών. Εκεί υπάρχει ένα μικρό κατάστημα που πωλεί χειροποίητα δώρα. Το μοναστήρι βρίσκεται πάνω σε λόφο περίπου 500 μ. από την κύρια παραλία της Παλαιοκαστρίτσας.

ΜΗΤΕ: 0829Κ122Κ0328900

Περισσότερα
WiFi
Επιτρέπονται Κατοικίδια
Εστιατόριο / Μπαρ
Θέα σε βουνό
Θέα στη Θάλασσα
Κοντά σε παραλία
Μη καπνιστών
Μπαλκόνι
Πισίνα
Πιστολάκι
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Τζακούζι
Τηλεόραση
Τραπεζαρία
Χώρος στάθμευσης
Ψύξη/Θέρμανση