Ανατολική Κέρκυρα

An eclectic mix of experiences

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ;

Η ανατολική πλευρά του νησιού είναι γεμάτη αντιθέσεις. Εκεί μπορείτε να βρείτε μια περιοχή, είτε για να απολαύσετε ήσυχες στιγμές με την οικογένεια ή τον σύντροφό σας, είτε για να περάσετε μέρες και νύχτες γεμάτες πάρτι και extreme sports.

Corfu_Achilleion

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Αν ψάχνετε για περιπέτεια και ατελείωτα πάρτι δίπλα στη θάλασσα, ο προορισμός σας είναι ο Ύψος. Εάν δεν τον επιλέξετε, μπορείτε να επισκεφθείτε άλλες περιοχές όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, όπως η Δασσιά και το Μπαρμπάτι, όπου εκτός από τις παραλίες μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, καφετέριες ή καταστήματα για να ψωνίσετε αναμνηστικά και πολλά άλλα. Πηγαίνοντας προς την πόλη της Κέρκυρας, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα ή να απολαύσετε έναν καφέ ή ένα γεύμα στον παραλιακό δρόμο της Γαρίτσας με θέα το Ιόνιο Πέλαγος και το Παλαιό Φρούριο. Μπορείτε επίσης να ανεβείτε στο Κανόνι όπου θα συναντήσετε το ιστορικό Μον Ρεπό και φυσικά να πάτε με βάρκα στο Ποντικονήσι όπου είναι ένα χαρακτηριστικό αξιοθέατο της Κέρκυρας. Επίσης, αν επισκεφθείτε την ανατολική Κέρκυρα μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Αχίλλειο που βρίσκεται λίγο νότια από την πόλη της Κέρκυρας.

corfu-tree
benitses

ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Το Κανόνι και η Γαρίτσα είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές, με υπέροχα εστιατόρια και καφέ να σας περιμένουν. Αλλά αν θέλετε να εξερευνήσετε όλη την ανατολική πλευρά, επιλέξτε να την επισκεφθείτε από την Άνοιξη μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου ο ζεστός καιρός θα σας οδηγήσει στις ατέλειωτες παραλίες του.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ

Η Κέρκυρα, όπως αναφέραμε, είναι γεμάτη αντιφάσεις, οπότε απευθύνεται σε άτομα διαφορετικών ηλικιών και ενδιαφερόντων. Εάν είστε τύπος που ψάχνει ξέφρενα πάρτι και extreme sports, τότε καλή διασκέδαση στον Ύψο. Εάν σας αρέσει η πεζοπορία, μπορείτε να βρείτε αμέτρητα μονοπάτια. Αλλά αν ψάχνετε για ήσυχες οικογενειακές στιγμές ή ρομαντικές στιγμές, τότε όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί σε σας.

bouganville
gouvia

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ

Αν έχετε δικό σας όχημα, ακολουθήστε την εθνική οδό Παλαιοκαστρίτσας και στη συνέχεια θα συναντήσετε πινακίδες που θα σας δείξουν τον δρόμο να φτάσετε στον ακριβή προορισμό σας. Σε περίπτωση που θέλετε να πάτε στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στην πόλη, μπορείτε να επιλέξετε τον Λεωφόρο Δημοκρατίας για να φτάσετε στην Γαρίτσα και το Κανόνι. Αν πρόκειται να επισκεφθείτε μέρη βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, πάρτε την εθνική οδό Παλαιοκαστρίτσας και ακολουθήστε τις πινακίδες. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, χρησιμοποιήστε την εθνική οδό Αχίλλειου για να πάτε προς την άλλη πλευρά. Αν δεν έχετε δικό σας όχημα μεταφοράς, μπορείτε να φτάσετε στη δυτική πλευρά του νησιού χρησιμοποιώντας πράσινα ή μπλε λεωφορεία ως πιο οικονομική λύση ή να πάρετε ένα ταξί.

Περισσότερες περιοχές

Load More