Οικογενειακές Διακοπές στην Κέρκυρα

Για αξέχαστες αναμνήσεις με αυτούς που αγαπάτε

Σκέφτεστε να επισκεφθείτε την Κέρκυρα με την οικογένεια σας? Με πολλές εξοχικές οικογενειακές κατοικίες και πολλές άλλες επιλογές διαμονής η Κέρκυρα φαντάζει ιδανικός προορισμός για να περάσετε αξέχαστες οικογενειακές διακοπές. Υπέροχες παραλίες, οργανωμένα τουριστικά θέρετρα, οικονομικά και με αμέτρητες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, το νησί των Φαιάκων είναι ίσως ο καλύτερος προορισμός για διακοπές με παιδιά.

Είναι το παρθένο φυσικό περιβάλλον, οι ασφαλείς, παρθένες παραλίες, η ποιότητα των ανέσεων και, το σημαντικότερο, η γενναιόδωρη φιλοξενία που δείχνουν οι ντόπιοι, κάνουν την Κέρκυρα τον ιδανικό προορισμό οικογενειακών διακοπών. Είναι ένας τόπος που προσφέρει κάτι για κάθε μέλος της οικογένειας, ανεξάρτητα από την ηλικία, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν καλές στιγμές και να απολαύσουν τις διακοπές τους οικογενειακά.

Αυτό που τα περισσότερα παιδιά αγαπούν το καλοκαίρι είναι να διασκεδάζουν στην παραλία και στην Κέρκυρα θα έχετε αμέτρητες επιλογές για να κάνετε τα παιδιά σας χαρούμενα. Υπάρχουν πολλές ασφαλείς, αμμώδεις παραλίες με ρηχά νερά για τα παιδιά σας ώστε να παίζουν με ασφάλεια και όλες τις απαραίτητες ανέσεις που διατίθενται σε οργανωμένες πλάζ για μια διαμονή χωρίς στρες. Αν τα παιδιά σας είναι κάπως μεγαλύτερα και τους ενδιαφέρει ο θαλάσσιος αθλητισμός τότε μείνετε σίγουροι ότι θα ευχαριστηθούν τις οικογενειακές διακοπές στην Κέρκυρα μιας και υπάρχει πληθώρα επιλογών από διαφορετικά θαλάσσια σπόρ σε κάθε παραλία του νησιού. Υπάρχουν επίσης υδάτινα πάρκα στο νησί, τα οποία είναι ιδανικά για μια επίσκεψη με όλη την οικογένειά σας μιας και μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά θα διασκεδάσουν μια τέτοια επίσκεψη.

Ταξιδεύοντας με τα παιδιά σας μπορεί να είναι μια από τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις που δημιουργείτε ως οικογένεια. Είναι μια ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους, οπότε η επιλογή οικογενειακών διακοπών στην Κέρκυρα σας προσφέρει μια γερή βάση ώστε να μπορέσετε ταυτόχρονα να διασκεδάσετε μαζί τους αλλά και να τα εκπαιδεύσετε.

Με αναρίθμητες ευκαιρίες να διασκεδάσετε, εξερευνώντας τη φυσική ομορφιά του νησιού και το πολιτιστικό παρόν και παρελθόν, η Κέρκυρα είναι ο απόλυτος προορισμός για ένα συναρπαστικό οικογενειακό ταξίδι. Η Κέρκυρα έχει μια πλούσια και ποικίλη ιστορία, που παρουσιάζεται στα φανταστικά της μουσεία, μνημεία αλλά και πολιτιστικά της αξιοθέατα, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας για να περάσετε μια συναρπαστική μέρα μάθησης και ανακάλυψης μαζί τους.

Ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να περάσετε τις δικές σας οικογενειακές διακοπές στην Κέρκυρα,  μπορείτε να ξεκινήσετε εξετάζοντας την επιλογή ιδανικών τουριστικών καταλυμάτων για να ικανοποιήσετε τις οικογενειακές σας ανάγκες μέσα από την ιστοσελίδα μας, holidaysincorfu.gr.

family

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

All
Βίλλες
Διαμερίσματα
Στούντιο
Διαμερίσματα με πισίνα
Load More