ΚΑΒΟΣ

Γνωρίστε τον Κάβο… Ίσως είναι ο επόμενος προορισμός σας

ΚΑΒΟΣ

Νότια Κέρκυρα, Ελλάδα

Ο Κάβος βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του νησιού και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κέρκυρας. Είναι ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν καθημερινές δραστηριότητες και πλούσια νυχτερινή ζωή. Τα τελευταία 20 χρόνια, ο Κάβος έχει αναπτυχθεί εξαιρετικά και σήμερα θεωρείται ο κορυφαίος προορισμός για τους νέους Βρετανούς τουρίστες. Η παραλία του και η νυχτερινή διασκέδαση είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία, για τα οποία ο Κάβος έχει γίνει διάσημος. Η παραλία είναι αμμώδης, καλά εξοπλισμένη για τους τουρίστες, ενώ μπορείτε να βρείτε πολλά σνακ μπαρ ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και μια μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ.

1
4

Τοποθεσία

Ο Κάβος βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του νησιού της Κέρκυρας, στην περιοχή της Λευκίμμης και απέχει 45 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας.

Ποιος να πάει

Θεωρείται ο κορυφαίος προορισμός του νησιού για όσους θέλουν πλούσια νυχτερινή ζωή και διασκέδαση. Γι’ αυτό είναι ιδανικός προορισμός για άτομα νεαρής ηλικίας ή ζευγάρια.

Μεταφορά

 Ο Κάβος συνδέεται με την πόλη της Κέρκυρας με το υπεραστικό λεωφορείο που εκτελεί συχνά δρομολόγια στην πόλη της Κέρκυρας κάθε μέρα. Επίσης, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανή για τις μετακινήσεις σας.

 

Τι να κάνετε

Ο Κάβος σημαίνει διασκέδαση! Προσφέρει μπαρ, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, τουριστικά καταστήματα και σουπερμάρκετ το ένα δίπλα στο άλλο. Τα περισσότερα από αυτά παραμένουν ανοιχτά όλη μέρα μέχρι αργά το βράδυ. Επίσης, υπάρχουν πολλά κλαμπ και μπαρ με πισίνες, που είναι γεμάτα μέρα και νύχτα, ενώ αν σας αρέσουν τα πάρτι, στον Κάβο γίνονται πάρτι κάθε μέρα.

Επιπλέον, μπορείτε να περιηγηθείτε στη γύρω περιοχή, σε μια από τις ωραιότερες παραλίες, που ονομάζεται «Μυστική Παραλία». Είναι περίπου 25 λεπτά με τα πόδια από τον Κάβο και σίγουρα αξίζει να την επισκεφθείτε.

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ

All
Βίλλες
Διαμερίσματα
Στούντιο
Διαμερίσματα με πισίνα

Ekati Complex

Διαμερίσματα με πισίναΚάβος
Load More

Σας αρέσει ο Κάβος; Δείτε το blog μας