Νοτιοανατολική Κέρκυρα

Friends, sun, sand and blue sea… That sounds like summer to me

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ;

Το νοτιοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας συνδυάζει αρμονικά τα γραφικά τοπία και τα γραφικά χωριά, με πάρτι, νυχτερινή διασκέδαση και beach parties, ιδανικά για νέους

kavos-beach-corfu

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Εκτός από τη νυχτερινή ζωή και τα πάρτι, που μπορείτε να βρείτε στον Κάβο, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα όμορφα γραφικά χωριά της περιοχής ή τη Λευκίμμη – τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού – με τον ποταμό που χωρίζει την πόλη σε δύο μέρη. Επίσης, μην διστάσετε να απολαύσετε φρέσκο ​​ψάρι ή παραδοσιακές Κερκυραϊκές συνταγές που μπορείτε να βρείτε σε εστιατόρια και ταβέρνες.

moraitika-beach
moraitika-corfu

ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Γενικά το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείτε τη νότια Κέρκυρα. Ο συνδυασμός του ήλιου και του Ιονίου Πελάγους δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για τις διακοπές σας και σίγουρα θα είστε περισσότερο από ικανοποιημένοι εάν επιλέξετε το καλοκαίρι για να περάσετε τις διακοπές σας στη νοτιοανατολική Κέρκυρα

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ

Η νοτιοανατολική Κέρκυρα είναι ένας διάσημος προορισμός για τους νέους που θέλουν να διασκεδάσουν και να περάσουν τις διακοπές τους γεμάτες διασκέδαση που θα τους μείνουν αξέχαστες για πολύ καιρό. Τα “party animals” και οι νέοι επιλέγουν πάντα τη νοτιοανατολική Κέρκυρα για τις διακοπές τους. Εκτός από αυτούς, οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν τη νοτιοανατολική Κέρκυρα με χωριά όπως τα Μωραΐτικα τα οποία είναι εκεί για να φιλοξενήσουν τις ήρεμες διακοπές τους, απολαμβάνοντας τα εστιατόρια και τις όμορφες παραλίες.

lefkimmi
kavos

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την Εθνική Οδό Λευκίμμης και να συνεχίσετε να οδηγείτε μέχρι να φτάσετε στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας. Αν δεν έχετε δικό σας όχημα μεταφοράς, μπορείτε να φτάσετε στη δυτική πλευρά του νησιού χρησιμοποιώντας πράσινα ή μπλε λεωφορεία ως πιο οικονομική λύση ή να πάρετε ένα ταξί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ

Load More