ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ

Γνωρίστε τα Μωραΐτικα… Ίσως είναι ο επόμενος προορισμός σας

ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ

Νοτιοανατολική Κέρκυρα, Ελλάδα

Τα Μωραΐτικα βρίσκονται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας και αποτελούν ιδανικό σημείο εκκίνησης για να μια εξερευνήσετε όλη τη νότια Κέρκυρα. Εκτείνονται κατά μήκος του ποταμού, στην απέναντι πλευρά από τη Μεσογγή και είναι περισσότερο τουριστική περιοχή με παμπ και άλλες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης. Η περιοχή κοντά στην παραλία είναι πιο ήσυχη από το κέντρο του χωριού. Το κέντρο εκτείνεται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, όπου υπάρχουν καταστήματα και εστιατόρια κλπ. Το παλιό και παραδοσιακό χωριό Μωραΐτικα βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο ακριβώς πίσω από το σύγχρονο χωριό.

1
4

Τοποθεσία

Τα Μωραΐτικα βρίσκονται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας, 18 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας και το αεροδρόμιο και δίπλα στη Μεσσογγή.

Ποιος να πάει

Είναι κατάλληλος προορισμός για οικογένειες, καθώς η θάλασσα βαθαίνει αργά και σταδιακά, και αυτό μαζί με το γεγονός ότι προστατεύεται από δυνατούς ανέμους και έχει ήρεμα νερά, την καθιστά την ιδανική παραλία για παιδιά. Το μέρος είναι επίσης ιδανικό για όσους θέλουν ζωντανή νυχτερινή ζωή με πολλές επιλογές διασκέδασης.

Μεταφορά

Είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε στα Μωραΐτικα από την πόλη της Κέρκυρας με αυτοκίνητο, είτε από το λιμάνι είτε από το αεροδρόμιο. Ακολουθήστε τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη Λευκίμμη και περνάει από τις Μπενίτσες. Υπάρχουν πινακίδες παντού που σας καθοδηγούν για το πώς θα φτάσετε. Επίσης, συνδέονται με την πόλη της Κέρκυρας πολλές φορές την ημέρα με το υπεραστικό λεωφορείο.

Τι να κάνετε

Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το παλιό παραδοσιακό χωριό Μωραΐτικα, το οποίο είναι πολύ κοντά, για να δείτε τα παλιά σπίτια, την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και να απολαύσετε την υπέροχη θέα στην ακτή. Υπάρχουν, επίσης, μερικά μπαρ και ταβέρνες που μπορείτε να επισκεφθείτε και να απολαύσετε από εκεί τη θέα.

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ

All
Βίλλες
Διαμερίσματα
Στούντιο
Διαμερίσματα με πισίνα

Σας αρέσουν τα Μωραΐτικα; Δείτε το blog μας