Ταξιδιωτικές δραστηριότητες

We have some great travel holiday ideas for you

Δημιουργήστε αναμνήσεις, αφήστε αποτυπώματα! Αυτή η φράση που έρχεται στο μυαλό όλων όσων σκέφτονται να πάνε κάπου διακοπές. ‘Οταν όλοι μας σκεφτόμαστε την έννοια διακοπες μας έρχετε στο μυαλό η διασκέδαση, η ξεκούραση, η χαλάρωση και ευκαιρία για να κάνουμε κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα μας. Επειδή όμως όλοι μας διαφέρουμε ο καθένας μας σκέφτεται και υπολογίζει τις διακοπές του βάση των όσων εξιτάρουν τον ίδιο και την παρέα που πρόκειται να ταξιδέψει και έτσι γεννάται η ανάγκη των θεματικών διακοπών. Με άλλα λόγια, όλοι μας έχουμε ανάγκη από διακοπές αλλά όλοι από εμάς σκεφτονται τις διακοπές τους με διαφορετικό τρόπο. Σαν παράδειγμα, ο Χρήστος αρέσκεται στην πεζοπορία και την ορειβασία όποτε θα κοιτάξει για τουριστικούς προορισμούς που του δίνεται η δυνατότητα να δεί κάτι καινούργιο μεν αλλά ταυτόχρονα θέλει αυτός ο προορισμός να του προσφέρει την δυνατότητα να κάνει πράξη τις αγαπημένες του συνήθειες και ανάλογα με αυτές θα επιλέξει και την διαμονή του.

Στο holidaysincorfu.gr θέλουμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε σπουδαίες αναμνήσεις και να περάσετε ιδανικά τις διακοπές σας στην Κέρκυρα, όπως εσείς τις φαντάζεστε και όπως εσείς τις επιθυμείτε για αύτο τον λογό δημιουργήσαμε αυτή την εμπνευσμένη ενότητα για να σας διευκολύνουμε να επιλέξετε τις τέλειες διακοπές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Ιστιοπλοΐα, θαλάσσια σπορ, πεζοπορία, ορειβασία, θαλάσσιο σκι, μαθήματα γιόγκα … νέες ταξιδιωτικές δραστηριότητες και ιδέες σας περιμένουν σε κάθε γωνιά της Κέρκυρας. Όποια και αν είναι η ταξιδιωτική δραστηριότητα που προτιμάτε, ρίξτε μια ματιά στις ταξιδιωτικές δραστηριότητες για την Κέρκυρα και γνωρίστε λεπτομέριες που ίσως να μην γνωρίζατε πρίν για το νησί των Φαιάκων και εμπνευσθείτε για τις επόμενες διακοπές σας στην Κέρκυρα.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές ταξιδιωτικές δραστηριότητες και ιδέες για τις διακοπές σας στην όμορφη Κέρκυρα και συνδυάστε τις με τον κατάλληλο τύπο τουριστικού καταλύματος διαμονής για τις επόμενες διακοπές σας στην Κέρκυρα!

ADVENTURE HOLIDAYS

Live your adventurous experience in Corfu Island

BEACH HOLIDAYS

Enjoy beach holidays in Corfu island

WALKING/HIKING HOLIDAYS

Explore pathways and hiking routes around the island

WEDDING HOLIDAYS

Organise your wedding ceremony in Corfu

WELLNESS HOLIDAYS

Enjoy wellness holidays in Corfu Island

YACHT HOLIDAYS

Combine yachting activity with accommodation in Corfu