Βορειοδυτική Κέρκυρα

The voice of the sea speaks to the soul

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ;

Εάν είστε σε ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό σας, ένας είναι ο προορισμός και δεν είναι τίποτα άλλο παρά το Canal d’amour, όπου σύμφωνα με το μύθο, αν κολυμπήσετε με το σύντροφό σας στο “κανάλι της αγάπης”δεν θα χωρίσετε ποτέ.

porto-timoni

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Η βορειοδυτική πλευρά είναι για πιο ρομαντικούς τύπους. Γεμάτη από γραφικά χωριά / τοπία και παραλίες με κρυστάλλινα νερά, είναι ένας ιδανικός προορισμός εάν θέλετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας κάνοντας ένα γυμναστική ενώ ακούτε τα κύματα. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Πόρτο Τιμόνι, και την μαγευτική του παραλία. Επίσης, αν είστε λάτρεις της ιστιοπλοΐας, μπορείτε να επισκεφθείτε την παραλία του Αγίου Γεωργίου αλλά προετοιμαστείτε εκτός από τα κύματα, να αντιμετωπίσετε και τα παγωμένα νερά. Φυσικά, δεν πρέπει να χάσετε τις παραδοσιακές ταβέρνες, για όσους θέλουν να γευτούν τοπικά πιάτα, καθώς και τα νυχτερινά κέντρα για όσους θέλουν να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους ποτό.

northwest-cfu
arillas-northwest-corfu

ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Βορειοδυτική Κέρκυρα είναι από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο λόγω του καιρύ που είναι θερμός και ηλιόλουστος κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ

Η Βορειοδυτική Κέρκυρα είναι ιδανική για ρομαντικούς ανθρώπους και για όσους δεν ζητούν πολλά για να βρουν την ευτυχία, δηλαδή ζευγάρια ή οικογένειες που αναζητούν καταλύματα κοντά στην παραλία για να απολαύσουν ήσυχα τις διακοπές τους. Είναι επίσης ένας ιδανικός προορισμός εάν είστε οπαδός εναλλακτικών διακοπών με πληθώρα επιλογών σε διακοπές ευεξίας και γιόγκα.

yoga-on-the-beach
agios-georgios-northwest-corfu

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ

Αν έχετε δικό σας όχημα μεταφοράς, ακολουθήστε την εθνική οδό της Παλαιοκαστρίτσας και στη συνέχεια θα συναντήσετε πινακίδες που θα σας δείξουν τον τρόπο να φτάσετε στον ακριβή προορισμό σας. Αν δεν έχετε δικό σας όχημα μεταφοράς, μπορείτε να φτάσετε στη δυτική πλευρά του νησιού χρησιμοποιώντας πράσινα ή μπλε λεωφορεία ως πιο οικονομική λύση ή να πάρετε ένα ταξί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΪΤΕ

Load More