Παραθαλάσσιες διακοπές στην Κέρκυρα

Απολαύστε τον ήλιο, την άμμο και την θάλασσα

Η Κέρκυρα δεν αποτελεί ένα «θεατρικό σκηνικό» που στήνεται για να σας υποδεχθεί κάθε καλοκαίρι, όπως συμβαίνει σε άλλους προορισμούς. Το νησί της Κέρκυρας λούζεται με φυσικό φως και ζει πλάι στη θάλασσα όλο το χρόνο! Αν είσαστε από αυτούς που αναζητάτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας κάνωντας παραθαλάσσιες διακοπές τότε στην Κέρκυρα πραγματικά θα τις απολάυσετε.

Οι παραλίες είναι συνώνυμες με τις θερινές απολαύσεις κυρίως όταν προσπαθούμε να ξεφύγουμε από το άγχος και τις ανησυχίες της καθημερινής ζωής, οι περισσότεροι από εμας φανταζόμαστε διακοπές δίπλα σε μια χρυσή ακτή με γαλαζοπράσινα νερά και ένα κοκτέιλ στο χέρι. Το μόνο που χρειάζόμαστε για να αποκαταστήσουμε την χαμένη μας ενέργειά είναι η θάλασσα και ο ήλιος. Και κατά τη διάρκεια των παραθαλάσσιων διακοπών σας στην Κέρκυρα, θα απολάυσετε σίγουρα αρκετά και τα δύο!

Η επιλογή για παραθαλάσσιες διακοπές βασίζεται σε εκπληκτικές παραλίες και κρυστάλλινα νερά, έναν συνδυασμό φυσικών συστατικών που σίγουρα θα βρείτε στην Κέρκυρα, οι επιλογές σας είναι φαινομενικά ατελείωτες. Με περισσότερα από 200 χιλιόμετρα ακτογραμμής, με μικρούς κολπίσκους κρυμμένους και πολλές άλλες παραλίες που λαμβάνουν τη γαλάζια σημαία κάθε χρόνο, υπάρχουν σίγουρα πολλά για κάθε επισκέπτη ώστε να ανακαλύψει.

Είτε θέλετε να απολαύσετε μια χαλαρή μέρα δίπλα στη θάλασσα, ή απλά πάρετε το χρωματάκι σας, ή και ακόμη να δοκιμάσετε διαφορετικά θαλάσσια σπορ, στην Κέρκυρα θα βρείτε τα πάντα ποιοτικές παραθαλάσσιες διακοπές.

Ορισμένες από τις πιο περιζήτητες παραλίες της Ελλάδας βρίσκονται στην Κέρκυρα, κρυμμένες κάτω από απόκρημνους βράχους και περιβάλλονται από ελαιώνες, κυπαρίσσια και πεύκα. Το βόρειο και βορειοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας φιλοξενεί γραφικούς κολπίσκους και παρθένες παραλίες με βότσαλα που κρέμονται από τις βραχώδεις ακτές, οι οποίες μπορούν ιδανικά να ανακαλυφθούν με βάρκα. Αν κατευθυνθείτε προς τα δυτικά του νησιού, θα γνωρίσετε την Παλαιοκαστρίτσα, ίσως το πιο διάσημο παραλιακό θέρετρο της Κέρκυρας, καθώς και τη σειρά των μικροσκοπικών όρμων που την περιβάλλουν, για να απολαύσετε μαγευτικά φυσικά τοπία και μια αίσθηση ιδιωτικότητας σε μερικές από τις καλύτερες κρυφές παραλίες του νησιού. Ή ακόμη τραβήχτε νότια και ανακαλύψτε μεγάλες, αμμώδεις παραλίες που κοσμούν αμμόλοφους, που εκτείνονται όσο βλέπουν τα μάτια σας.

Βρείτε το ιδανικό τουριστικό κατάλυμα δίπλα στη θάλασσα και επωφεληθείτε από τη διαμονή σας για τις τέλειες παραθαλάσσιες διακοπές στην Κέρκυρα. Βραβευμένες και πολυφωτογραφημένες, με βαθυγάλαζα ή πράσινα νερά, άμμο ή βότσαλο, οι παραλίες στην Κέρκυρα σίγουρα θα σας μαγέψουν!

Είναι δύσκολο να ξεχάσετε τις παραθαλάσσιες διακοπές σας στην Κέρκυρα γιατί θα είναι γεμάτες από αυθεντικές εμπειρίες που χαράσσονται στη μνήμη σας και θα σας συνοδεύουν για πάντα.

north-east-corfu

Διαμονή δίπλα στην παραλία

Choose the one that meet your needs
All
Βίλλες
Διαμερίσματα
Στούντιο
Διαμερίσματα με πισίνα
Load More