ΜΕΣΣΟΓΓΗ

Γνωρίστε τη Μεσσογγή… Ίσως είναι ο επόμενος προορισμός σας

ΜΕΣΣΟΓΓΗ

Νοτιοανατολική Κέρκυρα, Ελλάδα 

H Μεσσογγή βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας και αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε όλη τη νότια Κέρκυρα. Πρόκειται για ένα μικρό χωριό με μεγάλη παραλία και σημαντική τουριστική ανάπτυξη, λόγω της πλούσιας τουριστικής υποδομής που διαθέτει. Η παραλία της περιοχής είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ενώ έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και θαλάσσια σπορ.

1
Digital StillCamera

Τοποθεσία

Η Μεσσογγή βρίσκεται 18 χλμ. νοτιοανατολικά από την πόλη της Κέρκυρας και το αεροδρόμιο, δίπλα στο μεγάλο τουριστικό θέρετρο Μωραΐτικα, με το οποίο χωρίζεται από ένα ποτάμι.

Ποιος να πάει

Αποτελεί κατάλληλο προορισμό για οικογένειες. Η θάλασσα στην περιοχή έχει ήρεμα νερά και αυτό την καθιστά ιδανική παραλία για παιδιά. Ο χώρος είναι επίσης ιδανικός για ζευγάρια που επιθυμούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα ήσυχο περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα να έχουν επιλογές και για νυχτερινή διασκέδαση.

Μεταφορά

Είναι πολύ εύκολο να πάτε στη Μεσσογγή με αυτοκίνητο. Απλά ακολουθήστε τον κεντρικό δρόμο που ξεκινάει από την πόλη της Κέρκυρας προς Λευκίμμη και περνάει από τις Μπενίτσες και τα Μωραΐτικα. Αμέσως μετά τα Μωραΐτικα βρίσκεται η Μεσσογγή. Υπάρχουν παντού πινακίδες που σας καθοδηγούν για το πώς να φτάσετε εκεί. Επίσης, η Μεσσογγή συνδέεται με την πόλη της Κέρκυρας πολλές φορές την ημέρα με υπεραστικό λεωφορείο.

Τι να κάνετε

Υπάρχουν πολλά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ για νυχτερινή διασκέδαση, όπου μπορείτε να πάτε. Επιπλέον, όσοι θέλουν ακόμα περισσότερες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης, μπορούν να πάνε στα γειτονικά Μωραΐτικα, η απόσταση μεταξύ των δύο θέρετρων δεν ξεπερνά τα 100-200 μέτρα και είναι εύκολο να πάει κανείς με τα πόδια.

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΟΓΓΗ

All
Βίλλες
Διαμερίσματα
Στούντιο
Διαμερίσματα με πισίνα

Aquarius

Διαμερίσματα με πισίναΜεσσογγή

Σας αρέσει η Μεσσογγή; Δείτε το blog μας